måndag 3 mars 2008

SCHLAGER - ja ni hörde oss!

Hallå allihopa!

Under förra veckan drog musikredaktionen i full gång med planeringen inför morgondagens program och efter en intensiv diskussion bestämde vi oss för att köra på med ett riktigt schlager-program. En något missnöjd Hanna och Trifa gnällde ett tag, för att sedan ändå konstatera att de tyvärr inte kunde medverka under sändningen (som tur var berodde detta inte på valet av tema). Detta betyder att det blir Nikoo och Jenny som sköter sändningen och vi kommer göra vårt allra bästa för att fylla tomrummet efter Hanna och Trifa som förhoppningsvis dyker upp till nästa sändning!

Anledningen till schlager-temat beror inte på att den resterande musikredaktionen är fantaster som kör "chips-rösta-heja-kvällar " varje vecka, nej det beror mer på att vi inte lyckades att undkomma fenomenet schlager.

Istället för att ta vår vanliga rundvandring på stan, har vi denna gång stannat kvar på JMK för en lunchdiskussion med några studenter. Det blev ett jädrans bra snack och för att lyssna på detta föreslås 95,3 imorgon, tisdag klockan 20.00.

BACK US UP PEOPLE ! 95, 3 tisdag 20.00
Musikredaktionen sänder direkt från byggnaderna bland KTH!

För er arma stackare som inte har tillgång till radio hittar ni oss här http://www.narradio.se/webbradio.php

Inga kommentarer: