tisdag 27 oktober 2009

ETT LJUS I MÖRKRET

Vintern närmar sig. Klockan är omställd. Det är redan mörkt ute. Vi kan dock trösta er med att:
Det är tisdag! Klockan närmar sig 20.00! Och den eminenta redaktion 2 är äntligen på plats för att ge er lite högkvalitativ radio!

Vi kan börja med att presentera en ny medlem till redaktionen, nämligen... Gustav Nordin!

I kvällens program kommer vi ge er: Tallinn. Uppföljaren på fågelföljetongen. Ott Sepp. Kings of Leon. Varför Sofia inte är här. Guilty pleasures. Oskar Jönsson. Caroline Wetterborg. Gustav Nordin. Linn Ogelid. Och inte så mycket mer faktiskt.

Fridens liljor.

tisdag 20 oktober 2009

Radio JMK besöker Buttericks




DÖDA ARTISTERS SÄLLSKAP

Det är redaktion ett i etern ikväll och med tanke på den stundande Halloweenhelgen ska vi dedikera denna kväll till alla fantastiska artister som inte längre finns på denna jord. Häng med på en kväll fylld med sinatracitat, läskiga ljud, buttericksbesök och som vanligt en massa grym musik.

Vi ses på 95,3 klockan 20:00!

Emy, Micke, Lotta och Maria

tisdag 13 oktober 2009

Laster, priser och den nya generationen

Kylan tränger sig på och redaktion 3 har blivit en sjukstuga. Men längst ner i slasken hittade jag Jocke. Vi minns hans bejublade gästspel under våren där han med sin sympatiska aura väckte liv i sommarromantiken. Ikväll är han tillbaka för att berätta för oss om livet utanför JMK, snus och Ulf Lundell.
Vi tar även en titt på kärlekens tiggare i kontaktannonserna. Vad vill folk ha?

20.00 på 95,3

Lyssna och njut!

tisdag 6 oktober 2009

PREMIÄR 2

Ikväll är det äntligen dags för redaktion 2 att ge sig ut i etern!

Vi rullar ut röda mattan och har premiär-tema! Vi kommer att ge er fun facts om Alice Timander, Sofia berättar en obehaglig fågelhistoria och du får en hel kavalkad av one hit wonders. Vi står för den officiella, och förmodligen enda, efterfesten av one hit wonder day den 25 september.

Väl mött!

/Linn, Oskar, Sofia, Caroline