måndag 30 mars 2009

Vår



Våren är här och då händer det många saker. T ex släpps korna ut ur ladugårdarna och det är dags att plantera vårlökarna!

Kulturredaktionens program tisdagen den 31 mars bjuder på den andra delen av samtalet med Bangs chefredaktör Lawen Mohtadi, vårtecken och ett fågelkvitterquiz

tisdag 24 mars 2009

FOLKRÄTT I VÄRLDEN





Ikväll lyfter Samhällsredaktionen upp temat folkrätt. Vi kommer bl.a. att gästas i studion av Diana Amnéus, Juris Dr. i Folkrätt och få ta del av Svenska Freds åsikter på området. Lämna gärna en kommentar till vår sändning här nedan.
Enjoy!

tisdag 17 mars 2009

Barntema!

Nöjesredaktionen sänder och ikväll är det barntema som gäller! Vi diskuterar barndom, föräldrarskap och barns alla fruktansvärt dåliga sidor. Andreas och Anton står i studion, med en gästspelare i form av Kalle från kulturredaktionen. Väl mött!

torsdag 12 mars 2009



Musikredaktionen hade under sändningen den 10:e mars en gemytlig studiodiskussion med SKA 'N' SKA som glatt delade med sig av sina åsikter i smått och stort. Vi tackar Marcus, Oscar och Anders!

onsdag 4 mars 2009

HETT FRÅN NYA MUSIKREDAKTIONEN!



Tisdagen den 10/3 träffar vi bandet Ska 'n' ska i studion för en liveintervu. Det heta bandet var liveakt på årets grammisgala och spelar i dagarna in ett album. Mer om detta och annat när den nya musikredaktionen bjuder er på det bästa!

tisdag 3 mars 2009

20.00 och vi är på G!

Nu kör vi igång!
Feminism, fotboll och piratteater!



Kommentera vår sändning på bloggen. Vi läser alla inlägg - live!

Kulturredaktionen sänder 3 februari


Ikväll har vi en mångsidig sändning att bjuda på. Vi har intervjuat Bangs chefredaktör Lawen Mohtadi, sedan kommmer ett program om fotboll. Slutligen har vi varit på uppsättningen "Skattkammarön" på teater Moment i Gubbängen och intervjuat ensemblen. Utöver detta kommer intressanta diskussioner och ett bra urval av musik att förekomma.
Bee there!
XXX

Kultur++